Du som firmatecknare har möjlighet att lägga till användare i företaget som du kan delegera din fakturering till.
För att göra detta behöver du ha lagt in kontonumret i appen. Har du inte redan gjort det gör du det under fliken “Konto”

Delegera ansvar:
Logga in i appen. Gå in på fliken “Konto”
Klicka in på “Support”

I rutan “Skapa supportärende” skriver du att du vill delegera ansvar och vilket namn och personnummer på personen eller personerna du vill delegera till och klicka på skicka. Vi kontaktar dig när det är klart för personen eller personerna att logga in i appen och börja fakturera. Oftast inom någon timma.