Väljer du "Jag vill ha pengarna nu" och din kund godkänner fakturaunderlaget innan kl 11.00 en vardag får du pengarna samma dag. Om godkännandet sker efter 11.00 så har du pengarna på kontot nästkommande vardag.

Ändra sista meningen till: Om du i stället väljer "Jag har tid att vänta" skickar vi ut en vanlig faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Då får du dina pengar när din kund betalat in summan till oss.